Match

B - Foldedør

Dansani foldedør kan enkelt foldes sammen når dusjen ikke er i bruk, noe som frigjør plass på badet. Foldedørene er konstruert av førsteklasses materialer, inkludert herdet sikkerhetsglass og solide aluminiumsrammer, noe som garanterer lang holdbarhet og stabilitet. De er enkle å betjene med smidige og pålitelige hengsler som sikrer sømløs åpning og lukking av dørene. Ved å velge foldedører kan du maksimere plassen på badet og skape et funksjonelt og luftig dusjområde.

Velg farge
Valgt
Satin profil/klart glass

B71-01

Pris
5 140 kr

GTIN (EAN) 5711112522797
VVS nr. 674182011
DB 1960238
Farge Satin profil/klart glass
Høyde 200 cm
Netto vekt 21,29 kg
Bruttovekt 24,69 kg
Intervallbredde 67-69 cm
Overflate Klart glass
Emballasje høyde 210 cm
Emballasjebredde 71 cm
Emballasje dybde (lengde) 6 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg