You

Åpen reol til vegg- og overskap

Dansani YOUs åpne reoler er det perfekte tilvalget for å skape et stilig og praktisk bad. Disse reolene er designet for allsidig bruk. De kan monteres direkte på veggen, som en frittstående enhet, eller i kombinasjon med ett eller to overskap. Med sitt åpne design gir disse reolene både oppbevaring og mulighet for å vise frem favorittartikler. Bruk dem til å organisere håndklær, dekorative elementer eller personlige nødvendigheter samtidig som du skaper et nytt visuelt uttrykk på badet ditt. Muligheten for å kombinere disse åpne reolene med overskap gir deg ekstra fleksibilitet til å tilpasse oppbevaringsplassen etter ditt behov, samt å skape en symmetrisk og praktisk innredning. Dansani YOUs åpne reoler gir badet et moderne og luksuriøst uttrykk,  og skaper et bad som både er lekkert og praktisk.

Velg farge
Valgt
Valgfri farge

V93-0099

Pris
2 925 kr

GTIN (EAN) 5713804648709
Farge Valgfri farge
Høyde 24 cm
Bredde 40 cm
Dybde (lengde) 21 cm
Volum 20,16 dm³
Korpusmateriale Lakkert melaminbelagt sponplate
Netto vekt 2,76 kg
Bruttovekt 3,24 kg
Emballasje høyde 34 cm
Emballasjebredde 42 cm
Emballasje dybde (lengde) 19 cm
Serie You

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg