Match

A - Svingdør

Dansani svingdør gir både eleganse og funksjonalitet til badet. Dørene er svært praktiske og brukervennlige, ettersom de kan åpnes både innover og utover. Dermed kan du frigjøre plass på badet når dusjen ikke er i bruk. Svingdørene åpnes og lukkes enkelt og lydløst med slitesterke hengsler, noe som sikrer uproblematisk tilgang til dusjen. Samtidig gir de en effektiv avskjerming som holder vannet inne i dusjen og resten av badet tørt og rent. Det herdede glasset i dørene er behandlet med EasyCare, noe som forlenger svingdørens holdbarhet og levetid.

Velg farge
Valgt
Satin profil/klart glass

A101-01

Pris
4 420 kr

GTIN (EAN) 5711112522780
VVS nr. 674180071
DB 1960189
Farge Satin profil/klart glass
Høyde 200 cm
Netto vekt 29,28 kg
Bruttovekt 33,48 kg
Intervallbredde 97-99 cm
Overflate Klart glass
Emballasje høyde 210 cm
Emballasjebredde 101 cm
Emballasje dybde (lengde) 6 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handler om å sette mennesket i sentrum - dansk design gjør hverdagen enklere, og det er vakkert og enkelt å se på. For Dansani er det dette som kjennetegner designen vår. Det skal være en fryd for øyet, det skal fungere uanstrengt og det skal føles som å komme hjem.

GODT HÅNDVERK

Håndverket i produksjonen vår i Danmark er under kontroll. Det er dyktige folk med respekt for materialene og mange års erfaring, og de gjør det skikkelig, slik at vi kan gi 10 års garanti på møbelseriene våre.

BÆREKRAFT

Hos Dansani har vi alltid sortert avfall og spart varme, og når det gjelder møblene våre, stiller vi krav til oss selv og leverandørene våre. Trevirket skal være sporbart, og vi følger nøye med på andelen resirkulert materiale og ikke minst energiforbruket i produksjonen. Vi er ærlige om materialene våre, og vi ønsker å gi så mye informasjon som mulig til deg som kunde. 

FINN EN FORHANDLER i nærheten av deg