Product added to basket

  • Dansani NO Logo

Inspiration

Skap ditt personlige rom

Create your personal space

Vårt løfte til deg er "Create your personal space". Det er en fortelling om muligheter, kreativitet og individualitet. Men det er også en oppfordring til deg om å bruke våre produkter på dine premisser. Vi ser nemlig baderommet som hjemmets viktigste rom. Det blir nesten ikke mer personlig. Det er et rom hvor du tilbringer forbausende mye tid hver eneste dag. Derfor synes vi også at du skal ha lov til å leke med din kreativitet når du innreder ditt baderom. Det er årsaken til at vi stiller et bredt sortiment til rådighet, så du kan innrette deg helt efter rommets størrelse, budsjett og din personlige stil. For vi produserer baderom til mennesker som alle er forskjellige. Vi ser baderommet som ditt personlige frirom, og ingen skaper det bedre enn deg.

Derfor er vår misjon å gjøre det enkelt og inspirerende å innrede ditt baderom med vakre, gjennomtenkte og funksjonelle løsninger. Alt sammen skapt med utgangspunkt i godt håndverk, og med dype røtter i dansk designtradisjon.

Ble du så inspirert at du gjerne vil se mer? Gå på oppdagelse i resten av vårt store inspirasjonsunivers eller besøk en av våre forhandlere.

Se bad inspirasjon »

Finn forhandler »

 

Dansk design

Med Dansani får du vakre løsninger til baderommet, skapt ut fra tankene som ligger bak det danske designet – nemlig funksjonalitet, enkelhet, naturlighet.

Les mer om dansk design her