Mars 2017

Skreddersy din individuelle løsning med Dansanis designklassikere

Med danske Dansanis designklassikere på badet kan du bokstavelig talt skreddersy din helt individuelle løsning. Både når det kommer til form og når det kommer til farge.

Tiden da du bygget ditt eget bad av forhåndsdefinerte moduler, er historien. Det samme er situasjonen med å velge mellom bare fem forskjellige farger. Med sin klassiske designserie Calidris, tar Dansani for alvor et oppgjør med begrensningene og tilbyr både benkeplater og servanter laget på mål som passer akkurat for deg og ditt bad. Og når det gjelder farger, kan du ta hele paletten i bruk.


Ekte designklassiker

Dansanis Calidris-serie er stilrent dansk design. Funksjonell, enkel og minimalistisk, med et hav av gjennomtenkte detaljer, som åpenbarer seg ved bruk – og gir møblene den langtidsholdbarheten som utmerker en ekte designklassiker. Calidris-serien har også gått sin seiersgang over hele Europa siden de første møblene ble lansert i 1996, og de siste 20 årene har Dansani videreutviklet designet. Nå er det danske designfirmaet klar med en fullstendig skreddersydd versjon.

– Allerede da vi lanserte Calidris, brøt serien grensene for hvor mange muligheter det var for å innrede med den. Ved å skalere et grunnmål på 20 ganger 20 centimeter, oppnådde vi en fleksibilitet som gjorde serien perfekt til alt fra det lille gjestetoalettet til det store hovedbadet. Men til tross for de mange mulighetene, ga moduloppbygging begrensninger i seg selv, og det er det vi har gjort noe med nå, sier Susanne Kragh, salgs- og markedsdirektør hos Dansani.

 

Helt frie hender

Seriens benkeplater produseres etter mål, også de nye solid surface-benkeplatene med innebygget servant. Ved å jobbe med det ekstremt sterke, men likevel lette og tynne, akrylbaserte materialet i solid surface, oppnås fullstendig fleksibilitet med tanke på form, mål og antall servanter. Materialet tilfører også en estetisk letthet i møbeldesignen, som i utgangspunktet er lett og enkelt. Dette løfter Calidris-serien til nye høyder.

Moduloppbyggingen beholdes imidlertid når det gjelder skuffer og skap. Men også her har Dansani funnet en løsning som gir helt frie hender med tanke på innredningen.

Ved å bruke avstandsstykker i samme kvalitet som skuffer og skap, kan vi lage en perfekt og plettfri løsning der du ikke trenger å gå på kompromiss med antall og plassering. Den ferdigmonterte løsningen presenterer seg som helstøpt, og ingen to løsninger er like, sier Susanne Kragh.

 

Individuelle farger

Også fargevalget er helt fritt i den nye versjonen av Calidris. Nye lakkeringsmetoder gir en helt ny fleksibilitet i produksjonen, som kombinert med bestillingsproduksjon gjør det mulig for Dansani å la valget være helt opp til kunden.

– Selvfølgelig produserer vi serien i en fast fargepalett for våre showrooms, slik at du kan oppleve den i forskjellige fargeversjoner, og herfra velger du din favoritt. Men hvis du vil ha en helt individuell farge, er det ingen begrensninger her, sier Susanne Kragh.

 

Solid kvalitet

Kvaliteten på Calidris-serien er solid basert på ekte dansk håndverk. Alle sammenføyningene er laget i fjær og not, som både gir en sterk og stabil konstruksjon og samtidig sørger for pene og usynlige overganger. Alt tre kommer fra bærekraftig europeisk skogbruk, og finérmateriale av høyeste kvalitet blir håndsortert, slik at årringene, fargenyansene og ensartetheten sikres både i de enkelte møblene og i hele serien.