Edwin Bekkevold blir ny administrerende direktør i Dansani AS

Dansani AS har ansatt Edwin Bekkevold som administrerende Direktør i det norske selskapet.

- Jeg gleder meg veldig til å begynne i jobben, og er stolt og glad over å ha fått denne muligheten. Jeg ser fram til å fortsette å skape de beste kundeopplevelsene, sammen med et dedikert team i Dansani og gode samarbeidspartnere, sier Bekkevold.

Bekkevold har hatt en lang og variert karriere i Dansani. Siden han startet i 1996 har han hatt ulike roller i selskapet, hvor han de siste 10 årene arbeidet som Salgssjef. Siden februar 2016 har Bekkevold vært Salgssjef i Flügger Norway AS med ansvar for proffmarkedet.

Konserndirektør Carsten Friis er fornøyd med ansettelsen. Bekkevold kjenner våre verdier og konsepter, han kjenner vår bransje og mange av våre kunder godt. Vi har derfor høye forventninger til at han, sammen med det eksisterende teamet kan bidra positivt i vår utviklingsreise. Jeg gleder meg over å ønske Edwin Bekkevold velkommen tilbake til Dansani og ser frem til å samarbeide med han igjen.

Konserndirektøren vil samtidig takke Kjeld Risbjerg for hans innsats for selskapet i Norge. Risbjerg går til rollen som administrerende Direktør i vårt svenske datterselskap.