Dansani tilpasser seg tidens tendenser

Selv om et baderom er noe du skal leve med i mange år, så er det likevel flere spennende trender innenfor innredning og design som du kan holde et øye med. Dansani er et tidløst design og det tidløse betyr også at du får noe som alltid kan tilpasses aktuelle trender. 

Nordic Cool

Norden er virkelig inn akkurat nå. Og det gjelder ikke bare design og arkitektur, men også mat, mote og til og med TV-serier. Design skal følge funksjonalitet og løses i enkelhet i et tidløst uttrykk. Håndverket er i sentrum og representerer det menneskelige avtrykket i en tid der det naturlige ofte må vike plassen for teknologi. Det særegne nordiske lyset går også igjen med jevn, bløt og indirekte belysning. 


Se mer »

Tre og struktur

I Norden har vi alltid hatt tradisjon for synlig tre i innretninger, men baderom har ofte vært mer hvite og kliniske. I dag har vi i høy grad invitert naturen innenfor baderommet, noe som ses på møblene der treet, tekstur og materiale samt behandlingen igjen er i sentrum. 


Se mer »

Mangfoldig fargespill 

Etter en lengre periode, der alt har gått mot det sikre, og der hvitt har dominert supplert av litt grått og sort, spirer fargene nå frem. Det er pastellfarger, men modige og noen ganger litt sære farger som gir kant og liv til det øvrige interiøret. 

Grått er fortsatt til stede og spredt utover et større spekter av såvel varme som kjølige gråtoner.


Se mer »

Metalliske overflater 

Sammen med en eksklusiv trend mot messing- og kobberoverflater på baderommet og resten av boligen, ses det samtidig en ny tilgang til metalliske overflater, der de males – som oftest matt – i typisk sort og hvit. Det gir nærmest en retroopplevelse av sammenhengen. Det kan være alt fra håndtak og armaturer til lamper og stolben.


Se mer »