Product added to basket

Inspirasjon

Den perfekte belysningen

Det rette baderomsbelysning bidrar til velvære

Baderommet er det rommet som vi typisk er i, når vi er i overgangen mellom søvn og våken tilstand, både om morgenen og om kvelden. Så lyset her betyr enormt for ditt velvære.

Med Dansani får du løsninger innenfor takhengte pendler, taklamper, lys i speil og speilskap, servant med lys samt indirekte belysning i skap og skuffer.  De gir den rette balansen mellom velvære og arbeidsbelysning. Det betyr at du kommer så tett på naturlig lys som mulig, så det vil føles på samme måte som om du var ute.


Alle belysningsløsningene er dessuten tilpasset, slik at du får en opplevelse av at lyskildene spiller sammen i både et harmonisk og naturlig uttrykk. Dansani benytter LED i samtlige lysløsninger for å sikre en energieffektiv og langtidsholdbar belysning.

 

Bad i det rette lyset

Les mer om belysning

Lysstyring

Til deg som ønsker å styre lysets fargetemperatur selv fra varmeste til kaldeste lys, tilbyr vi nå mange av speilene og speilskapene våre med lysstyring som også kan dempes. Du tilpasser selv lyset etter behov og døgnrytme i et innebygget berøringspanel med tenn- og slukkfunksjon, samt trinnløs demping og fargetemperaturstyring.

Dansk design


Med Dansani får du vakre løsninger til baderommet, skapt ut fra tankene som ligger bak det danske designet – nemlig funksjonalitet, enkelhet, naturlighet. 

 

Les mer om dansk design her