Product added to basket

  • Dansani NO Logo

Inspirasjon til badet ditt

Speil og speilskap

Smart og funksjonell design

Hos Dansani finner du et hav av muligheter når det kommer til speil og speilskap på badet. Vi byr på et stort og spennende sortiment til badet som kan gjøre alle dine drømmer om det perfekte badet til virkelighet.

Se speil »

Se speilskap »

Belysning

Det rette lyset bidrar til velvære

Baderommet er det rommet som vi typisk er i, når vi er i overgangen mellom søvn og våken tilstand, både om morgenen og om kvelden. Så lyset her betyr enormt for ditt velvære.

Se mer »

Dusj

Designet rundt deg

Dansani er mye mer enn bare møbler til baderommet. Med vårt utvalg av dusjavskjerminger og kabinetter kan du få et helstøpt rom der dusjen er i flott tråd med baderommets øvrige design og størrelse. Det finnes løsninger for både små og store rom, så gå gjerne på oppdagelse.

Se mer »

Dobbeltservant

Plass til flere ved springen

Det kan være mye trafikk på et baderom, når dere er flere som deler på det. Det betyr likevel ikke at dere nødvendigvis skal flytte eller investere i å bygge et ekstra bad. Dansani har løsninger som gjør det lettere å være flere i rommet om gangen.

Se mer »

Begrenset plass

Selvfølgelig blir det plass til alt

Selv om ditt baderom ikke er så stort, har du heldigvis mange muligheter for å innrede det uten at det skal bli for trangt. Med Dansanis forskjellige serier er du sikker på å finne en løsning som er plassbesparende og som gir det rette designuttrykket.

Se mer »

Tilbehør

Med Dansani er du sikker på å få en helhetlig opplevelse.

Hos Dansani er vi spesialister innen baderom, derfor tenker vi også på helheten. Vi er allsidige og tilbyr funksjonelt tilbehør, som gjør hverdagen på baderommet så praktisk som mulig.

Se mer »

 

 

Dansk design

Med Dansani får du vakre løsninger til baderommet, skapt ut fra tankene som ligger bak det danske designet – nemlig funksjonalitet, enkelhet, naturlighet.

Les mer om dansk design her