Velg baderomsbelysning med omhu

Det er på badet vi vanligvis befinner oss når vi er i overgangen mellom søvn og våken tilstand, både om morgenen og kvelden. Derfor spiller lyset en viktig rolle for sunnhet og velvære. Det er bevist at godt lys øker livskvaliteten vår. Derfor bør vi være kritiske og kvalitetsbevisste når vi velger lys til boligen vår, for kunstig lys er ikke alltid godt lys.

Når du skal velge riktig baderomsbelysning er det en god idé å få på plass det bærekraftige elementet i planleggingen. Hos Dansani ser vi det som en selvfølge å ta ansvar for miljøet, så derfor tenker vi alltid løsninger ut fra et miljømessig perspektiv. Alle produkter er laget med omtanke og minst mulig belastning for miljøet – alt annet vil være et brudd med etikken vår.

Se produkter »

Behagelig fargetemperatur og naturlig fargegjengivelse

Kort sagt handler det om å finne et behagelig lys som på best mulig vis imiterer solens naturlige lys. På den måten blir farger på materialer og mennesker gjengitt nyansert og naturlig.

Hos Dansani fokuserer vi på våre kunders velvære og på å bidra til et godt inneklima. Derfor tilbyr vi kun produkter med LED-lys av høyeste kvalitet.

Hvis du velger en speilløsning med lys og lysstyring kan du selv tilpasse lyset etter behov og døgnrytme. Mange av speilene og speilskapene våre har innebygget touchpanel for å skru av og på lyset, dempe lysstyrken og justering av lyset fra det varmeste gylne til det kaldeste, hvite lys.

se speil og speilskap her »

Med en RA-verdi over 90 får du svært høy fargegjengivelse av alle spekterets farger. Det betyr blant annet at hudfarger vises korrekt, noe som er viktig når du skal sminke deg. På den måten sikrer du at sminken ikke bare ser riktig ut i speilet, men også når du kommer ut i dagslyset.

Jevnt lys

Hvis du kjøper alt baderomsbelysningen ditt hos Dansani, trenger du ikke bekymre deg over kvalitet og lysfarger. LED-armaturene våre er av svært fin sortering som gir deg trygghet for at alle LED-ene i lampene dine sender ut et jevnt lys med samme korrekte fargegjengivelse, uavhengig av lampemodell og plassering i baderommet.

Revolusjonerende løsninger til baderomsbelysning

Med Dansanis belysningsprodukter kan du skape en unik sammenheng i hele baderomsinnredningen. Du kan få løsninger med takpendler, taklamper, speil og speilskap med lys, servanter med lysrammer og indirekte belysning både i og under skap og skuffer. Produktene presenterer den rette balansen mellom velvære og arbeidsbelysning.

Alle løsningene våre er designet spesielt til badet og har IP44-godkjenning til bruk i våtrom.

Se produkter »

Speil med lys – et belysning-supplement på baderommet

Det er viktig at du har et godt opplyst speil eller speilskap – men det er også viktig at det ikke er for mørkt rundt det, siden det er unødvendig anstrengende for øynene dine. Et godt opplyst rom er av avgjørende betydning for øynene dine og for valget av baderomsbelysning.

Taklamper, pendler, vegglamper og lysrammer bidrar til å sikre optimal arbeidsbelysning. Speil og lys til baderommet skal helst avsløre alle detaljer før andre gjør det. LED-lysene våre sikrer deg at sminken din har samme farge i speilet som den har i dagslys. I tillegg skader det jo ikke at speilets form samtidig fremheves og veggen bades i et mykt lys.

Se mer »

Stort utvalg av belysning til bad

Skap indirekte, blendefritt lys på badet, i eller under skapene. Det indirekte lyset i skuffene blir vinklet 45 grader, så skuffene opplyses helt når du åpner dem. Alle skuffer kan også utstyres med stikkontakt. Du kan legge til en lysramme mellom servant og servantskap for en ekstra stemningsfull baderomsbelysning.

Hos Dansani er vi spesialister på lys til baderommet, og produktene våre defineres av faktorer som gode materialer med lang holdbarhet og høy kvalitet. Du skal kunne være trygg på at håndverket alltid er i orden – og at alt fungerer optimalt.

Lysstyring

Vi bruker LED-teknologiens fordeler i baderomsbelysningen vi tilbyr, så du selv kan styre både lysstyrken og fargetonen i speilene og speilskapene våre. Så uansett om du ønsker et varmt eller kaldt lys, med en effektiv eller stemningsfylt belysning, så kan lysløsningene våre hjelpe deg.

Du tilpasser selv lyset etter behov og døgnrytme via det innebygde touchpanelet for å slå på og slukke lyset, samt trinnløs demping og styring av fargetemperaturen.