Product added to basket

  • Dansani NO Logo

Frame porselensservant, 50 cm

Varenummer:  630038403
Serie Calidris
Mere infoarrow_downward
I likhet med møblene er den tilhørende servanten også dansk designet og utført i høyeste kvalitet. Servantene er fremstilt i ekte sanitærporselen med en glatt og sterk glasuroverflate, som er lett å holde ren og svært motstandsdyktig overfor kjemikaler og riper.
Servantens rene men markante linjer tegner et klassisk bilde med en moderne vri og setter et elegant estetisk punktum for hele møbelet, uansett om servanten hviler på eller er integrert i skapmodulen. Og den viderefører ideen om formfullendt funksjon som gir mulighet for individuelle løsninger til både det grandiose hovedbad, såvel som storbybadet i miniformat.
Servantene i small og de bordstående servantene er designet med en høy profil for et større basseng, uten at det går utover plassen i skapet. De større servantene har en lavere profil med et fyldig basseng som skjules i skapet.
Alle servantene fås også uten hull til kran, dersom du ønsker et vegghengt armatur. Servanten fås i Small, Medium og Large.
Dansani porselensservanter består av ekte sanitærporselen, som er et sterkt keramisk materiale med glasur. Når det brennes ved ca. 1220 grader, smelter glasuren til en hard, glatt, blank og rengjøringsvennlig overflate.

  • Dansk design
  • En sterk, robust og rengjøringsvennlig overflate
  • 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil
  • Leveres både med og uten hull til blandebatteri
Bredde (cm) 50
Høyde (cm) 11
Skrogfarge Hvit blank
Farge Hvit
Basseng Enkel
Armaturhull 1 hull til blandebatteri
Bassengplassering Senter
EAN 5708877907600
Bruttovekt (kg.) 13,4
Netto-vekt (kg.) 11,4
Emballasje bredde (cm) 55
Emballasje høyde (cm) 15
Emballasje dybde (cm) 45
Overflate Porselen