Product added to basket

 • Dansani NO Logo

Servantskap med 2 skuffer med LED-lys, stikkontakt og push-open, 60x100x40 cm

Varenummer:  2707235422LEP
Serie Calidris
 • 27072354
 • 27072354

Tilpas produkt

Hvit matt

NOK 13.965,-

Hvit høyglans

NOK 17.190,-

Lys eik

NOK 13.965,-

Mørk eik

NOK 13.965,-

Ja

NOK 17.190,-

Nei

NOK 13.965,-

Vejl.total NOK
17.190,-
Mere infoarrow_downward
 • Alle samlinger er utført i snekkerkvalitet, med diskrete og nesten usynlige overganger
 • Dansk design
 • Enestående kvalitetsmaterialer i håndsortert finér og eksklusiv lakk
 • Mulighet for tilvalg av grep eller push-open funksjon
 • Skap stemning og få optimalt “arbeidslys” med belysning til skap og skuffer
 • Gjærede skapsamlinger og fronter med fasettkanter for et svevende lett uttrykk
 • Velg skreddersydd tilbehør for optimal organisering av småting
 • 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil

FRONTER
15 mm overfinert MDF-plate med massive kantlister i tre, lakkert med fuktbestandig 2-komponent lakk som gir en robust og rengjøringsvennlig overflate. Hvit høyglans, hvit matt og spesialfarger er lakkert med fuktbestandig 2-komponent lakk. Grep eller push-open kan velges.
SKUFFER
Skuffene har hvite, eksklusive metallgavler med integrert fullt uttrekk, selvinntrekk og demping som sørger for at skuffene lukker mykt og lydløst. Skuffene er justerbare i tre retninger og leveres med hvit, glisikker gummimatte. Skuffer med utskjæring til rørføring har integrert romdeler hvor det følger med et lokk. Løse romdelere inkl. lokk i matt hvit kan dessuten velges til for optimert innredning. Kan suppleres med Push-open funksjon.
SERVANTSKAP
15 mm overfinert MDF-plate med massive kantlister i tre, lakkert med fuktbestandig 2-komponent lakk som gir en robust og rengjøringsvennlig overflate. Hvit høyglans, hvit matt og spesialfarge er lakkert med fuktbestandig 2-komponent lakk. Skapene er samlet på snekkervis med not og fjær og leveres ferdigsamlet inklusiv bakbekledning og 3-veis justerbare beslag til oppheng på vegg.
Alle servantskap er samlet med not og fjær, og er som standard uten topp. Leveres med utskjæring i bakplate, av hensyn til installasjoner. Servantskap med en skuff leveres som standard med utskjæring i skuffen. 40 cm høye servantskap med to skuffer leveres som standard med utskjæring i både topp- og bunnskuff. 60 cm servantskap med 2 skuffer leveres som standard med en bunnskuff uten utskjæring og en toppskuff med utskjæring. Utskjæringene sikrer plass til vannlåser og rørføring.
Spesielle servantskap for Shape Solid Surface-servanter er utstyrt med to ekstra forsterkninger, som er plassert henholdsvis foran og bak i toppen av servantskapet – forsterkningen er utført i en kraftig, lakkert stålprofil. Til hvert servantskap følger det med integrert romdeler i matt hvit samt tilhørende lokk i de skuffene hvor det er utskjæring. I tillegg er det mulig å supplere med løse romdelere inkl. lokk. Mulighet for tilvalg av 230 V stikkontakt i nederste skuff, i kombinasjon med energibesparende LED-belysning i begge skuffer. Effekt 2-6 W, avhengig av skuffebredde. Funksjonstid 30 000 timer. Servantskap med belysning er IP44 godkjent.

Bredde (cm) 100
Høyde (cm) 60
Antall skuffer 2
Skrogfarge Hvit høyglans
Skrog materiale Lakkert MDF
Frontmateriale Lakkert MDF
Frontfarge Hvit høyglans
EAN 5711112444983
Bruttovekt (kg.) 50,3
Netto-vekt (kg.) 48,1
Emballasje bredde (cm) 105
Emballasje høyde (cm) 65
Emballasje dybde (cm) 45
Stikkontakt Inkl. høyreplassert stikkontakt i nederste skuff (1 stk.)
Stikkontakt type E
Utskjæring til avløp i skuffer Utskjæring i øverste skuff, til avløp mot vegg
Push-open Ja
Grep Integrert grep i front