Tips en venn

Dansani Dusj

Med et helt nytt Dansani dusjprogram presenterer Dansani nå et bredt sortiment dusjløsninger i alle prisklasser. Dansani har designet en ny serie dusjkabinetter og avskjerminger fra grunnen og ut fra en designfilosofi om å gjøre det hele litt mer ukomplisert.

Bredden i det nye dusjprogrammet spenner fra den helt nye AIR serie med detaljer utover det vanlige til den nye UNIQ serie med materialer av høy kvalitet og funksjonelt design skåret helt inn til benet. Eller BASE serien med grunnleggende godt design og enkle løsninger, som gjør det enkelt å velge riktig løsning.

Felles for alle Dansani dusjløsningene er det enkle designet, den gode kvaliteten og enkel montering og rengjøring. Alle Dansani Dusj seriene er som standard utstyrt med den hardføre og miljøvennlige EasyCare-behandling, som sikrer enkel rengjøring og en flott og klar glassflate - selv efter 30.000 avtørringer.

DANSANI AIR - High-end eleganse
Den eksklusive AIR serien har detaljer utover det vanlige og et 100 % vektløst uttrykk. Diskrete og vakkert utførte hengsler i krom og massiv messing holder glasset fast i et svevende og minimalistisk designuttrykk, som åpner opp for en rekke innredningsmuligheder i alle baderom - uansett stil og størrelse. Store glassflater i 8 mm herdet sikkerhetsglass og enkle men robuste beslag skaper en lett, svevende og luksuriøs dusjavskjerming. Her er det virkelig raffinerte detaljer.
 Dansani Brus, Air
Kvalitet ned i minste detalj og eksklusive hengsler
AIR seriens flush on inside-hengsler i massiv forkrommet messing svever umerkelig utenpå glasset og gir en fullstendig glatt og ubrutt glassflate innvendig. Et eksklusivt utseende som er enkelt å vedlikeholde.
 Dansani Brus, Air
 Dansani Brus, UniqDANSANI UNIQ -Funksjonell kvalitet
UNIQ er materialer av høy kvalitet og funksjonelt design skåret helt inn til benet, uten å gå på kompromiss med hverken slitestyrke eller stabilitet. Resultatet er et meget lett og elegant designuttrykk. Egenskaper som 6 mm herdet glass, slanke profiler og høy finishgrad imøtekommer de fleste behov for en flott og funksjonell dusjavskjerming.
DANSANI BASE - Grunnleggende god kvalitet
Grunnleggende god kvalitet møter gedigen funksjonalitet. Klassiske og gedigne dusjløsninger med mange flotte detaljer. BASE er ønsket om å skape grunnleggende god design uten unødvendige detaljer. Enkel på alle de riktige steder: enkel design, enkel å montere, enkel å rengjøre og enkel å betjene.

 Dansani Brus, Base