Tips en venn

Praktiske opplysninger

Under og til høyre finner du en rekke praktiske opplysninger og verktøy som kan hjelpe deg videre med renovering og innredning av et nytt moderne baderom, med baderomsmøbler, dusjavskjerminger og tilbehør i dansk design fra Dansani.

Før det bestilles:
Dansani baderomsmøbler blir produsert individuelt i henhold til bestilling.
Derfor vil det være en leveringstid, som normalt er ca. 2 uker.
For Calidris-serien vil leveringstiden være ca. 4 uker.

  • Opplys alltid farge på skap
  • Opplys alltid type og farge på fronter
  • Opplys alltid farge på servant eller topplate
  • Husk tilbehør som f.eks. håndkleholdere og flettekurver

Før det monteres:
Vennligst les monteringsveiledningen grundig innen monteringen påbegynnes. All tilkobling av vann og avløp skal foretas av en autorisert VVS-installatør. Merk at det er måltoleranser, især på porselens- og marmorservanter.

Vedlikehold:
Les alltid vedlikeholdsveiledningen som følger med møblene ved levering. Les alltid bruksanvisning og varedeklarasjon på rengjøringsmidler innen de benyttes på møblene. Rengjøringsmidler som inneholder slipemidler eller syrer skal unngås.

Sørg alltid for at servant og møbler er tørre etter bruk. Dette vil lette rengjøringen betydelig, og du unngår eventuelle fuktskader på møblene.

Generelt:
Dansani forbeholder seg rett til produksjonsendringer og produktforbedringer. Vi tar forbehold om trykkfeil. Spesialproduserte varer eller bearbeidede og monterte varer tas ikke i retur.