Tips en venn

Velkommen

Vår virksomhet ble etablert i 1983. Helt siden den gang har vi fokusert på å være blant verdens beste leverandører innenfor ett eneste kjerneområde - kvalitetsmøbler til baderommet. Det betyr at våre mer enn 200 ansatte er høyt spesialiserte fagfolk, som vet hva som kreves for å utvikle, produsere og markedsføre dansk design i høy kvalitet.

Vi er et internasjonalt konsern med hovedsete i det sørlige Danmark, hvor vi råder over 20 000 m2 produksjonsfasiliteter. I tillegg til dette har Dansani datterselskaper og er representert i mer enn 20 land. Og hver dag leverer vi mellom 300 og 400 baderomsmøbler til entusiastiske forhandlere og forbrukere i hele Europa.

Dansani er en markedsorientert og profitabel virksomhet som år etter år har opplevd vekst helt siden begynnelsen. Dette skyldes først og fremst vårt forretningskonsept og måte å tenke og handle på. Vi vet at vår egen suksess først er i hus så lenge tilfredse forbrukere går ut av forhandlerens butikkdør som eiere av et nytt Dansani baderomsmøbel.

Derfor legger vi vekt på å skape verdi for våre forhandlere og bane vei for salget ut av butikken. Til gagn for dem - og dermed til glede for oss.

Vi ønsker deg velkommen til Dansanis univers.

Adm. dir. Carsten Friis